Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bildngse/public_html/xn--hrgurun-exa.se/wp-content/plugins/seo-wordpress/seo-rewritetitle-class.php on line 17
Löshår med clip-on | Hårgurun.se

Löshår med clip-on

Clip-on är en väldigt vanlig metod för isättning av löshår. Man använder varken värme eller lim när man fäster clip-on. Den är därför skonsam mot håret samtidigt som den fästes och tas ur enkelt. Clip-on kallas även för clips. Metoden är enkel för att få en tjock och lång frisyr!

Clip-on fästen är oftast tillverkade av metall och fungerar som ett hårspänne med “klick-funktion”. De är nästan alltid fastsydda på ett träns i löshåret. Eftersom de är väldigt enkla att använda rekommenderas ofta löshår med clip-on till de som använder löshår för första gången eller till de som inte alltid vill ha löshåret monterat. Löshår med clips har ofta en lång hållbarhet eftersom det kan tas ur när man tränar och sover som annars sliter väldigt mycket på löshåret. Det gör också att håret kräver minimal med skötsel så som tvättning då man inte alltid har det isatt.

På bilden nedan ser ni två clips, den vänstra är stängd och den högra är öppen.
#8_aktahar_clipon_mellanbrun_4

Fästena är oftast isydda på baksidan av löshåret för att de inte ska synas när hårförlängningen är monterad. Tack vare de enkla clip-on fästena går det också snabbt att montera löshåret samt att du kan fästa det själv utan att behöva be någon om hjälp! Kom dock ihåg att aldrig sova med löshår med clip-on, detta sliter på både ditt egna hår samt löshår och kan dessutom orsaka visst håravfall då clipsen “drar” i dina hårstrån när du sover.

Många kändisar använder sig av hårförlängningar med clips just för att tekniken är så skonsam och enkel. Clip-on fästen finns också i flera färger för att matcha hårfärgen och syns därmed mindre när det är monterat i håret.

Löshår med clip-on finns med både syntetiskt löshår och äkta löshår.

Det finns olika typer av hårförlängningar med clips:
Löshår med 5 clip on – Består oftast av endast en löshårsdel med 5st clips fastsydda.
Löshår i 7 delarsset clip on – Består av 7 delar där det totalt finns 16st clips som är fördelade på dessa 7 delar.
Löshår i 9 delarsset clip on – Består av 9 delar där det totalt finns 18st clips som är fördelade på dessa 9 delar.

Fördelen med löshår med endast 1 del är att den går snabbast att fästa. De löshår som är uppdelade i delar ser däremot oftast mest naturtrogna ut då de placeras på olika ställen i håret och “smälter” då också in bättre i ditt riktiga hår.

Skriv en kommentar