Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bildngse/public_html/xn--hrgurun-exa.se/wp-content/plugins/seo-wordpress/seo-rewritetitle-class.php on line 17
Hur fäster man löshår med flera clip-on delar? | Hårgurun.se

Hur fäster man löshår med flera clip-on delar?

Hur ska man egentligen fästa löshår som är uppdelade i flera delar? Det ska vi nu gå igenom.

Löshår som är uppdelade i flera delar går relativt snabbt att fästa. Man jobbar i olika lager igenom håret vilket gör att resultatet blir mer naturtroget då löshåret blandas mer med sitt egna. Hårdelarna är oftast uppdelade i olika storlekar och vilken ska man då börja att fästa? Egentligen spelar det ingen roll, gör det som känns bäst. Vissa vill ha den största delen längst ned i nacken medan andra vill ha den högst upp som en av de sista delarna man monterar. 1-clipsen brukar dock i regel fästas på sidorna av huvudet för att jämna ut resultatet. Var dock noga med att inte fästa hårförlängningen för långt ut i håret då det då kan bli svårt att täcka clipsen och de ska ju inte synas.

Tänk på att helst ha nytvättat torrt hår när du monterar löshår med clips då de annars kan glida ner under tiden du använder löshåret.

Du behöver, utöver ett löshårsset, en kam och en tofs/klämma. Kammen använder du för att bena och tupera ditt hår med, på de flesta är det bäst att göra linjen/benan strax ovanför öronen. Tofsen/klämman används för att sätta upp ditt hår och hålla det på plats medan du fäster ditt löshår.

Känner du att håret glider trots att du tuperat det innan du monterat clipsen kan du tupera lite till samt spreja med lite hårsprej för att få en mattare yta, då fäster clipsen lättare.

Gör såhär:
1. 
Bena ditt hår i en rak linje i bakhuvudet. Börja långt ner på huvudet och arbeta dig uppåt.
2. Tupera håret där clipsen ska fästas. (Detta för att de ska fästa bättre)
3. Montera 4 clips-delen, clip-on för clip-on efter linjen. Gräv gärna lite med taggarna på clipsen för att de ska fästa ordentligt.
4. Bena en ny linje strax ovanför den förra i en rak linje och upprepa steg 2 och 3.
5. 1-dels-clipsen ska fästas på varsin sida av huvudet för att jämna ut hårförlängningen. Se bild nummer 6.

stegforsteg_7delarsset_2

Skriv en kommentar